1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Gyűjtőszállítás

PDF Nyomtatás E-mail

A gyűjtő rendszerű, 24 órás határidejű, Budapestről vidékre történő szállítás esetén tisztelt Ügyfeleink egy költségtakarékos szolgáltatást vehetnek igénybe.

Itt nem a gyorsaság a fő szempont, hiszen a küldemények 24 órás határidővel, a felvételt követő munkanapon munkaidőben (8 és 17 óra között) érkeznek meg a címzetthez.

A szállítást célszerű megrendelni legkésőbb 13.30-ig, így még aznap munkaidőben fel tudjuk venni a küldeményt. Ebben az esetben a küldemény a következő munkanapon garantáltan megérkezik a címzetthez.

Ha egy küldeményt 13.30 után tudunk felvenni, akkor azt csak a felvételt követő második munkanapon tudjuk leadni a címzettnél, vagy 1000,-Ft-os felár ellenében 24 órás határidővel szállítjuk a csomagot.

 
Csaba_csomag
Vidékről Budapestre, vagy vidékről vidékre
A vidékről Budapestre, vagy vidékről vidékre történő gyűjtő rendszerű szállítás 48 órás szállítási határidővel történik. Tehát célszerű a megrendelésnél figyelembe venni a 48 órás szállítási határidőt.

1,5 méternél hosszabb és 50 kg-nál nehezebb küldemények ...
Ebben a konstrukcióban 1,5 méternél hosszabb és 50 kg-nál nehezebb küldemények szállítására nincs mód.
Az ilyen vagy ennél nagyobb méretű és tömegű küldemények szállítását egyedi megállapodás alapján oldjuk meg.

Sérülékeny küldemények
Könnyen sérülő, törékeny tartalmú küldeményt, csak azonnali szállítással tudunk vállalni, mert így tudjuk különleges figyelemben részesíteni, és garantálni azt, hogy sérülésmentesen érkezik meg a címzetthez.

Csomagolás
Fontos tudnivaló a gyűjtő rendszerű szállításnál, hogy a küldeményeket oly módon kell becsomagolni, hogy a szállítás során ne sérülhessenek meg.


arak rendeles