1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

GYIK

PDF Nyomtatás E-mail

Már dolgoztunk futárszolgálattal, azonban...
"Már dolgoztunk futárszolgálattal, azonban a vállalatunkra mind a mai napig hatással van a válság, ezért egy megbízható de olcsó szolgálatot keresünk..."
"Természetesen tudunk Önöknek ajánlani kedvező feltételeket. Cégünknél már akár 790 Ft-os díjon is biztosítjuk küldeményük azonnali kiszállítását. Ajánlom figyelmükbe szerződéses árainkat, hiszen segítségünkkel nemcsak a küldeménye jut el a kívánt címre, de még spórolni is segítünk Önnek kedvezményes árainkkal. Amennyiben ezzel felkeltettük érdeklődését, várjuk hívását!"
Cégünknek a küldemények leadásához igazán gyors...
Cégünknek a küldemények leadásához igazán gyors futárszolgálatra lenne szüksége, ezért motoros futárszolgálatot keresünk.
Mi kimondottan autós futárszolgálat vagyunk, de ugyanúgy 20-35 perc alatt fel tudjuk venni Budapest területén a csomagokat, mint egy biciklis vagy akár motoros szolgálat. Tegyen egy próbát, időgaranciával dolgozunk, tehát ha a megrendeléstől számítva két órán belül nem adjuk le a csomagot és a késés a mi hibánknak róható fel, akkor a fuvardíjat a Pikk-Pack fizeti.
Fontos pályázati anyagokat, dokumentumokat küldenénk az Önök futárszolgálata által...
Fontos pályázati anyagokat, dokumentumokat küldenénk az Önök futárszolgálata által. Mindig határidőre kell
Mint nevünk is mutatja, küldeménye "pikk-pack" célba ér és ami még nagyon fontos, hogy autós futárainknak  köszönhetően a dokumentum nem ázik el és nem gyűrődik a szállítás közben, mint mondjuk egy biciklis futár esetén. Amilyen formában feladják a levelet, az ugyanolyan sértetlenül ér a címzetthez - SOS kérés esetén - akár 1 órán belül.