1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Azonnali szállítás

PDF Nyomtatás E-mail

Az azonnali szállítás azt jelenti, hogy az Ön megrendelésétől számított kb. 30-40 percen belül felvesszük a küldeményt a megadott címen és Budapest területén (az Ön telefonhívásától számítva) maximum 2 órán belül eljuttatjuk a címzetthez.

Éjjel - Nappal, az év bármely napján ...

Cégünk éjjel-nappal a megbízói rendelkezésére áll, 24 órás ügyeletet tartva. A futáraink kizárólag autóval dolgoznak, így több autót tudunk megbízóink rendelkezésére bocsátani, ami természetesen nem jelent többletköltséget megrendelőink számára.

Futáraink egyenruhát viselnek, mindig nettek és fontos számunkra, hogy napszaktól illetve évszaktól függetlenül is jól ápoltak legyenek. Az autós futárszolgáltatás a tévhittel ellentétben nem drágább és nem lassúbb, mint egy motoros, vagy biciklis futárszolgáltatás.

Éppen ezért a budapesti azonnali szállításoknál időgaranciát vállalunk a futárszolgáltatásra.
Csaba_csomag2
Mit jelent az időgarancia?
Azonnali futárszolgáltatásunkkal küldeménye a telefonhívás időpontjától számított 2 órán belül érkezik meg a címzetthez, az expressz fuvarok esetében a megrendelés időpontjától számított 1 órán belül garantáljuk a küldemények célba juttatását Budapest területén.

Amennyiben esetleg kicsúszunk a vállalt határidőből, és ez kifejezetten a PIKK-PACK® "A Futár" Kft-nek felróható okokból adódik, úgy a fuvarköltséget a PIKK-PACK®"A Futár" Kft. viseli.

Expressz, S.O.S. ...
Az expressz fuvarok esetében a megrendelés időpontjától számított 1 órán belül garantáljuk a küldemények célba juttatását

Amennyiben esetleg kicsúszunk a vállalt határidőből, és ez kifejezetten a PIKK-PACK® "A Futár" Kft-nek felróható okokból adódik, úgy a fuvarköltséget
PIKK-PACK® "A Futár" Kft. viseli.

Hogyan tudunk erre garanciát vállalni?
A megrendelések 90%-a telefonon érkezik be hozzánk és mi a felvételi címhez legközelebb tartózkodó futárt küldjük a fuvarért.

Szállítmány-, és értékbiztosítás
Egymillió forint értékhatárig szállítmánybiztosítással rendelkezünk. Amennyiben a szállítás alatt a küldemény megsérül, elveszik, tönkremegy, biztosítónk kártalanítja Önt.

Teherszállítást is ...
Megrendelőinknek lehetősége van arra is, hogy az iratküldemények mellett a nagyobb tömegű és méretű küldeményeket is elszállítsuk, akár 10 m3-es kisteherautó is rendelkezésre áll.arak rendeles